Parteneri

Acasa- Parteneri

E-Acumulatori oferă tuturor membrilor AERO o reducere de 10% din prețul întreg afisat pe e-acumulatori.ro.

Oferta pentru membrii AERO este cu caracter permanent. Nu suntem responsabili de politica de reduceri pe care o practică partenerii și nu putem asigura prețuri mai bune în cazul în care aceștia desfășoară altă campanie în anumite momente.

10%

Munți, Liniște și Tu! Hotel Peștera salută eco turismul și sprijinim pasionații de munte care ajung la noi cu încărcare gratuita pentru mașina lor Electrica.

Pentru membrii AERO, oferim un discount de 20% la tariful de recepție cu mic dejun pentru rezervările efectuate direct la recepție la adresa de email info@pestera.ro sau la telefon 031 433 69 60.

20% Discount la cazare cu mic dejun inclus.

Nu se aplică la ofertele speciale.

Site: www.ecoelectric.ro

Contact: 0721 372 284

5% Discount la produse și servicii.

Cum poti deveni partener AERO

Va multumim pentru ca doriti sa sustineti tranzitia spre o mobilitate electrica, sustenabila, si ne bucuram sa va punem spune ca puteti face asta avand si un beneficiu direct pentru afacerea dumneavoastra, avand costuri ZERO!

Principalul proiect al AERO, si cel mai dificil, consta in realizarea unei retele nationale de statii de reincarcare pentru vehicule electrice. Temerea potentialilor electromobilisti ca nu pot gasi un punct de incarcare intr-un loc izolat din tara, sau ca nu găsesc un punct liber, este principalul impediment in adoptarea electromobilitatii. Astfel, impreuna putem sa extindem aceasta retea si in timp ce ne ajutati sa realizam din ce in ce mai multe puncte de reincarcare, va ajutati si dumneavoastra propia afacere, prin atragerea de clienti, prin oferirea de servicii suplimentare, si nu in ultimul rand, prin faptul ca va aratati sprijinul pentru un mediu inconjurator sanatos si un aer cat mai curat.

Etapele de mai jos sunt complementare, si puteti sa alegeti una singura, sau pe toate. Orice sprijin este apreciat si produce efecte pozitive imediate.

Etapa I: Sponsorizarea

 O statie de incarcare “lenta”, cu curent alternativ, costa in jur de 1500 EUR. Una rapida, cu curent continuu, costa cam 20.000 EUR. Din pacate, fara fonduri considerabile nu putem construi reteaua care sa aduca Romania in lumea moderna a mobilitatii electrice.

Asociatia noastra este inregistrata in registrul unitatilor de cult de la ANAF, si puteti sa ne faceti o sponsorizare, fara sa aveti niciun cost. Un anumit procent din impozitul pe care il datorati statului, poate sa fie redirectionat catre noi. Plata se face direct, si astfel aveti certitudinea ca banii ajung unde trebuie. Cu acei bani, cumparam statii de incarcare si cautam locuri in care sa le montam. Totul este transparent si rezultatele sunt vizibile si imediate.
Daca doriti si puteti sa ne sponsorizati, va rugam sa ii aratati acest (URL!) contract persoanei sau societatii care se ocupa de contabilitatea dumneavoastra. O sa va spuna daca ne puteti face o sponsorizare care nu va costa absolut nimic, si care este suma pe care o puteti sustine!

Etapa II: Inscrierea in reteaua AERO

 Asa cum am scris mai sus, dezvoltam o retea nationala de reincarcare. Cea mai usoara metoda pentru a atrage clientii este prin facilitarea accesului la o statie de reincarcare. Daca aveti un hotel, o pensiune, un restaurant sau un centru comercial (sau orice alt spatiu accesibil auto sau naval) si o putere disponibila de cel putin 22 kW si doriti sa puneti la dispozitie bransamentul pentru montarea unei statii de reincarcare, cu banii pe care i-am obtinut prin etapa I, facem exact asta!

Cum functioneaza?

Analizam impreuna solutia tehnica. Vedem unde putem monta statia si ce lucrari presupune acest montaj. O firma autorizata face modificarea in reteaua dumneavoastra electrica si instaleaza un conductor electric adecvat de la un tablou electric la locul in care urmeaza sa fie instalata statia. Lucrarea aceasta este achitata de dumneavoastra.
Statia de incarcare o cumparam si o montam noi, tot cu un electrician autorizat (poate chiar acelasi!). Statia ramane in proprietatea noastra, si beneficiati de ea pe toata durata ei de viata. Daca se strica ceva, facem tot posibilul pentru a o repara. Daca trebuie inlocuita, in limita resurselor disponibile, o inlocuim. Nu aveti nicio grija, si niciun cost cu exceptia unei mici modificari a retelei locale.

Contravaloarea energiei electrice va este achitata de catre noi, daca doriti asta. Noi ne ocupam de tot. Clientii care incarca vehiculele electrice folosesc aplicatia noastra pentru activarea statiei, ne achita noua contravaloarea incarcarii, si noi va achitam energia electrica.

In felul acesta, aveti un dublu beneficiu, prin faptul ca va puteti mandri cu un serviciu de reincarcare pe care il oferiti, fara sa suportati niciun cost, si nu aveti parte nici de stresul asociat mentenantei acelui punct de incarcare.

Documentele necesare se semneaza in functie de lucrarea realizata.

Etapa III – Parteneriatul

Asociatia noastra functioneaza si ca un club. Este un acoperis sub care se intalnesc toti posesorii si pasionatii de vehicule electrice, pentru a isi uni fortele cu scopul de a reliza obiectivele asociatiei. Cu cat suntem mai multi, cu atat suntem mai puternici si putem sa producem mai repede schimbari reale.
Astfel, va propunem sa deveniti partenerul nostru, oferind servicii si produse la preturi reduse, sau chiar gratuite catre orice membru al AERO. Va castigati astfel un client si un “panou publicitar” prin canalele media pe care le accesam, si pe noi ne ajutati prin extinderea pachetului de beneficii pe care il are un membru AERO.

Cum functioneaza?

Discutati cu noi si ne spuneti ce fel de oferte generale puteti face pentru orice membru AERO. Cadem de comun acord asupra pachetului si semnam un contract (URL contract tipizat).
In momentul in care un client al dumneavoastra acceseaza acest pachet, va face dovada ca este membru activ AERO, intr-un mod simplu si rapid, si dumneavoastra stiti ca ii puteti aplica reducerea sau gratuitatea.
Ca exemplu, avem ca partener un cunoscut hotel din Romania. Membrii au o reducere de 20% la servicii de cazare, care insa nu se aplica in cazul altor promotii.
Sau un alt exemplu este cu un partener care vinde produse si servicii de energie regenerabila. In acest caz, orice membru AERO are o reducere de 5% aplicabila in orice situatie.

Pentru orice intrebare, va stam la dispozitie!