Adopta o statie

Acasa- Proiecte- Adopta o statie

La tine acasa

Avand in vedere faptul ca acasa stam cel putin teoretic minim 8 ore pe zi, de ce sa nu folosim timpul acesta pentru a ne încărca vehiculele electrice?

 

Cand te duci la culcare cuplezi cablul de la stația ta de incarcare la mașina. Cand pleci de acasa adoua zi, decuplezi cablul statiei de la masina si pleci cu bateria incarcata.

Compania ta

Avand in vedere faptul ca numarul posesorilor de masini electrice este in mare crestere, nu strica sa-ti pregatesti din timp compania pentru a putea acoperi nevoia angajatilor sau vizitatorilor de a-si putea incarca vehiculele electrice.

 

Deci decizia ta de a instala o statie de incarcare electrica la sediul firmei tale vine ca o noua facilitate pe care o oferi ca angajator. Poate fi un extrabeneficiu puternic (avand in vedere costurile foarte mici de achiziție și instalare) pentru un angajat care isi poate incarca masina la sediul unde sta minim 8 ore pe zi.

 

Recomanda o persoana / companie

Daca vrei sa ajuti dezvoltarea electomobilitatii de Romania recomanda persoane sau companii care crezi ca ar avea nevoie de accesul la statie de incarcare electrica.

Echipa Aero va gasi cele mai bune variate prin care recomandarile tale sa devina partenerii nostri in dezvoltarea celei mai mari retele de statii de incarcare.