Adoptă o stație

Acasa- Proiecte- Adoptă o stație

La tine acasă

Având în vedere faptul că acasă stăm cel puțin teoretic minim 8 ore pe zi, de ce să nu folosim timpul acesta pentru a ne încărca vehiculele electrice?

 

Când te duci la culcare cuplezi cablul de la stația ta de încărcare la mașină. Când pleci de acasă a doua zi, decuplezi cablul stației de la mașină și pleci cu bateria încărcată.

Compania ta

Având în vedere faptul că numărul posesorilor de mașini electrice este în mare creștere, nu strică să-ți pregătești din timp compania pentru a putea acoperi nevoia angajaților sau vizitatorilor de a-și putea încărca vehiculele electrice.

 

Deci decizia ta de a instala o stație de încărcare electrică la sediul firmei tale vine ca o noua facilitate pe care o oferi ca angajator. Poate fi un extra-beneficiu puternic (având în vedere costurile foarte mici de achiziție și instalare) pentru un angajat care își poate încărca mașina la sediul unde stă minim 8 ore pe zi.

 

Recomandă o persoană / companie

Daca vrei să ajuți dezvoltarea electromobilității din România, recomandă persoane sau companii care crezi că ar avea nevoie de accesul la o stație de încărcare electrică.

Echipa Aero va găsi cele mai bune variate prin care recomandările tale să devina partenerii noștri în dezvoltarea celei mai mari rețele de stații de încărcare.